english

Facilitati Spa

Facilitatile Resort-ului Elite si a Elite Life SPA includ:

Piscina exterioara incalzita

Sauna uscata


Detalii

Sauna Umeda


Detalii

Sauna salina cu infrarosu


Detalii

Jacuzzi

Interior si exterior
cu apa termala

Detalii

Camera de relaxare cu design Feng Shui


Detalii

Sala de Fitness


Detalii

Detoxifiere prin osmoza cu aparatul Detox-SPA


Detalii

Aromaterapia se bazeaza pe componentele active ale plantelor care contin sute de molecule de uleiuri esentiale. Intretine starea de sanatate, energizeaza, stimuleaza si relaxeaza organismul, eliberandu-l de stress, fiind folosita mai ales în scop preventiv, ajutand la preintampinarea bolilor cu recidiva si in stabilizarea starilor organismului.

Aromaterapie

Cromoterapie

Corpul uman absoarbe lumina formata din spectrul de culori. Fiecare culoare din spectru are o anumită frecventa, lungime de unda si energie asociată ei. Culorile pe care le absorbim au efect asupra sistemului nervos, sistemului endocrin si a eliberarii de hormoni sau a altor substante organice din corpul uman. Totodata, pot afecta energiile mai subtile ale chakrelor (cele şapte chakre ale corpului uman), care influenteaza atat mentalul si emotionalul, cat si starea fizica si psihica a omului.

Oxigenoterapia constituie unul dintre tratamentele hipoxiei (oxigenarea redusa a tesuturilor), cauzata de o insuficienta respiratorie. Este utilizata atat pe perioade scurte, in afectiunile acute (infectie, edem), cat si zilnic sau pe perioade lungi, in afectiunile cronice (bronsita cronica evoluata). Tratamentul amelioreaza imediat starea si calitatea vietii, iar pe termen lung impiedica evolutia bolii.

Oxigenoterapie